Yükleniyor...
  • Karadağ'ın Potansiyelini Keşfedin
    Villa
  • Montenegro'dan Yatırım Fırsatları
    Yatırım
  • Karadağ'da Yatırımın Lideri:
    Lüks Evler

Karadağ'da yatırım danışmanlığı ve mütahitlik hizmetleri sunan firmamız, bölgedeki yatırım fırsatlarını en iyi şekilde değerlendirmenize yardımcı olur. Karadağ'ın büyüleyici doğası ve stratejik konumuyla yatırımcılara benzersiz avantajlar sunan ülkemizde, siz değerli müşterilerimizin beklentilerine uygun, kazançlı ve sürdürülebilir yatırımlar yapmanız için profesyonel destek sağlıyoruz.

Bar, Karadağ’da Adriyatik Denizi kıyısında yer alan turistik ve tarihî kasabadır. Bar aynı zamanda Karadağ’ın ana limanıdır. Karadağ Bar şehri, kuzeydeki komşu ülke Sırbistan’ın denizle bağlantısının sağlanması noktasında çok önemlidir. Karadağ’ın güney bölgesinde yer alan Bar, küçük ama oldukça önemli bir ticaret kasabadır. Karadağ’ın başkenti Podgorica’ya yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta olan Bar, yeni ve eski olmak üzere iki bölüme ayrılmaktadır. Bar Belediyesi’nin toplam nüfusu 2011 sayımlarına göre 42.068’dir.

Budva, Adriyatik Denizi’ndeki en eski yerleşim yerlerinden biridir ve 19.218 nüfusu vardır. Budva; çevresindeki Budva Rivierası olarak adlandırılan kıyı bölgesi, iyi korunmuş orta çağdan kalma surlarla çevrili şehri, kumlu plajları ve çeşitli gece hayatıyla tanınan Karadağ turizminin merkezidir.

Podgorica, Karadağ’ın başkenti ve en büyük şehridir. Podgorica, Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti’nin (SFRY) bir parçası olan Karadağ Sosyalist Cumhuriyeti’ni kurduğu dönemde Mareşal Josip Broz Tito’nun onuruna Titograd olarak bilinmektedir. Podgorica’nın, Ribnica ve Morača nehirlerinin birleştiği noktada ve verimli Zeta Ovası ile Bjelopavlići Vadisi’nin buluşma noktasında elverişli konumu yerleşimi teşvik etmiştir. Karadağ başkenti olan Podgorica, kuzeyde kış kayak merkezlerine ve Adriyatik Denizi’ndeki sahil beldelerine yakındır. Podgorica, ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 30’una ev sahipliği yapmaktadır. Aynı zamanda Podgorica, Karadağ’ın idari merkezi ve ekonomik, kültürel ve eğitimsel odak noktasıdır.

Kotor, Karadağ’da bir sahil kasabasıdır. Kotor Körfezi’nin tenha bir bölümünde yer almaktadır. 13.510 nüfuslu şehir, Kotor Belediyesi’nin idari merkezidir. Eski Akdeniz limanı Kotor, Venedik döneminde inşa edilmiş surlarla çevrilidir. Adriyatik Denizi’nin en girintili çıkıntılı kısımlarından biri olan Kotor Körfezi’nde bulunmaktadır. Kotor şehri, 15. ve 17. yüzyıllar arasında Venedik Savunma İşleri’nin bir parçası olarak UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi’ne dahil edilmiştir.

Tivat; Karadağ’ın güneybatısında, Kotor Körfezi’nde bulunan bir sahil kasabasıdır. Tivat’ın 2011 yılı itibariyle nüfusu 9.367’dir. Tivat, Karadağ’ın yüzölçümüne göre en küçük belediyesi olan Tivat Belediyesi’nin merkezidir. Porto Montenegro: Kanadalı Milyarder Peter Munk tarafından finanse edilen Porto Montenegro, 500’ün üzerinde yata ev sahipliği yapan bir mega-yat marinasıdır. Eski bir Yugoslav deniz tesisinin üzerine inşa edilen marina çevresinde; lüks oteller, elit restoranlar, su sporları ve birçok dinlenme tesisi bulunmaktadır. Donja Lastva: Burası, Tivat’ın güzel bir sahil mahallesidir. Çiçek Adası: Miholjska Prevlaka olarak da bilinen Çiçek Adası, çiçeklerle kaplı rengarenk bir adadır. Aziz Sava Kilisesi: Taş bir yapıdır ve tarihi oldukça eskidir Aziz Roko Kilisesi: Özellikle kulesiyle dikkat çeken Aziz Roko Kilisesi, manzara izlemek için çok popülerdir.

Karadağ da Şirket Kurmanın

AVANTAJLARI

Hizmetlerimiz

Gayrimenkul Alımı ile Oturma İzni

Şirket Kuruluşa Göre Oturma İzni

Oturma ve Çalışma İzni Alma Danışmanlığı